Волинь Новини

Аспірантам ВНУ вручили посвідчення

11 жовтня відбулося урочисте вручення посвідчень аспірантам Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Читайте також: На Волині військовий їздив напідпитку: як його покарали

аспірантиВ урочистій президії були: ректор Анатолій Цьось, проректори Юрій Громик і Наталія Благовірна, відповідальний секретар приймальної комісії Олег Дикий, начальник науково-дослідної частини Ірина Глова.

аспіранти«Вітаю вас зі вступом до нашого найкращого Університету», – звернувся до присутніх ректор Анатолій Цьось. Він закцентував увагу на головних напрямах діяльності ВНУ імені Лесі Українки та його здобутках. Окрім того, ректор розповів про особливості захисту наукових робіт у європейських закладах освіти. «Сподіваюся, ви станете нашими колегами і нам буде приємно з вами працювати», – заявив ректор.

аспірантиПроректор з навчальної роботи та рекрутації Юрій Громик розповів про особливості навчального складника в аспірантурі. «Віримо, що через деякий час ми вітатимемо вас у цій залі зі здобуттям вченого звання», – заявив він.

аспірантиаспірантиОчільниця науково-дослідної частини Ірина Глова у своїй промові закцентувала увагу на особливостях наукового складника у навчанні аспірантів. Після вітальних слів й організаційних моментів аспірантам вручили посвідчення.

аспіранти

Читайте також наші новини у Facebook