Волинь Новини

У Ківерцівській громаді привітали працівників освіти з професійним святом

Традиційно у першу неділю жовтня наша країна відзначала День працівника освіти.
Професія вчителя надзвичайно багатогранна, вона поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і суворість. Освітяни навчають та виховують юне покоління, плекаючи в них честь, доброту і справедливість. Ви – надзвичайно працелюбні, творчі, самобутні, а головне – знаючі, компетентні спеціалісти. Кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує.
Напередодні свята за дорученням міського голови Олександра Ковальчука секретар міської ради Оксана Баранович привітала зі святом та вручила Подяки та квіти освітянам Ківерцівської громади.
До вітального слова також долучився начальник Гуманітарного відділу Ківерцівської міської ради Микола Грибук та в свою чергу теж вручив нагороди кращим працівникам освіти.
“Дякуємо вам за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм. Бажаємо вам, дорогі працівники освіти, відчуття повноти і неповторності життя, міцного здоров’я, невичерпаних творчих сил, натхнення, щастя, любові та оптимізму”,- такими щирими словамии привітав освітян очільник громади Олександр Ковальчук в режимі відеоконференції.

Протягом урочистого дійства освітян вітали творчі колективи БК ім.М.П.Ковальова та вихованці Ківерцівського центру позашкільної освіти.