Важливо Волинь Інтерв’ю Новини

«Дякую усім, хто протягом війни своєю працею та діяльністю робив надможливе», – відомий український ведучий Тімур Мірошниченко про реалії сьогодення, культуру та не тільки

Тімур Мирошниченко – коментатор дитячих та дорослих конкурсів. Як відомо, Тимур за свою кар’єру отримав чимало нагород та подяк – за дитяче “Євробачення” 2009 та 2013 років. Став лауреатом премії “Celebrity Awards 2020” в номінації “Телеведучий року”. А в вересні 2021 став переможцем премії “Тато року 2021” у номінації “Тато-блогер”. Тімур вважає цю нагороду найголовнішою в його житті, адже вона стосується дітей.

Відтак, у рамках благодійного проєкту для дітей  під назвою «Амбасадор Дитинства» журналісти Волинь infa дізнавалися детальніше у відомого українського ведучого Тімура Мирошниченка, як під час воєнного стану в Україні відбуваються розважальні та культурні заходи та чи доцільно реалізовувати подібні дійства.

Чи доцільно влаштовувати фестивалі та концерти на теренах України?
Минає вже 542 день війни, відтоді як ми живемо в режимі повномасштабного вторгнення, 9 років – в режимі війни з росією.  Зупиняти усе – не доцільно. Культура повинна розвиватися. Діти не мають втрачати дитинство. Тим паче, росія вкрала дитинство у тисячі дітей. І якщо є бодай найменша можливість розрадити дітей, подарувавши емоції, які мають бути у дітей, то ми дорослі – звісно, мусимо це влаштовувати.

Що ви зробите після перемоги?

  1.   У мене є мрія обійняти усіх українців, які долучилися до нашої перемоги. Вочевидь, 40 мільйонів громадян фізично не зможу обійняти. Утім, великий тур подяки хочу реалізувати у всіх регіонах нашої країни. Просто хочеться вимовити слово “Дякую” усім, хто протягом війни своєю працею та діяльністю робив надможливе.2. Відпочинок на морі в українському Криму.3. Надалі плідно працювати, адже країну необхідно буде відбудовувати та виводити на якісний рівень, що ми і робимо повсякчас. Звісно, чимало зусиль необхідно докласти щоб наші онуки жили в тій країні, про яку мріємо ми.

Що побажаєте волинянам?
Волиняни – ви  прекрасні та сильні. Крім цього, ви – історично дуже важливі. І головне, незалежно де ви перебуваєте, слід пам’ятати про те, що Україна повинна бути в голові, серці, душі та в діях!