Важливо Волинь Новини

Біг ціною у життя: у Луцьку на благодійному заході збирали гроші для ДРБ «Сонечко». ФОТО.

Як стало відомо, у Луцьку близько 100 тисяч гривень зібрали небайдужі на потреби військових. Відтак, кошти збирали в рамках благодійної акції, яка передбачала спортивне тренування.

Чимало охочих людей доєдналися до благодійного тренування, яке відбулося напередодні у стінах Луцького Замку.

Існують і ті, які просто скидали гроші на карту. Усю зібрану суму організатори передадуть на потреби спецрозділу «Сонечко».

До слова, брали участь у благодійному тренуванні різного віку.


«Ми зібрались на цю спортивну подію, з метою долучитися до збору коштів на потреби ДБР «Сонечко», а саме УПА «Сонечко».

Це вже сьомий захід у цьому сезоні. Спочатку ми влаштовували спортивні заняття з ініціативи спортклубу «MOJO fitness », у якому ми працюємо.

До слова, подібні заходи проводили різні тренери з метою назбирати кошти для багатьох потреб, зокрема для волонтерського штабу “АНГАР”, та 60-ій окремій механізованій бригаді”, – зазначила професійна спортсменка, кваліфікована тренерка Дильов Вікторія.

“Як відомо, спецпідрозділ «Сонечко», –  це добровольчий розвідувальний батальйон, який з перших днів війни звільняв Київщину, Ірпінь, Бучу. Крім цього воїни з спецпідрозділу «Сонечко» виконували різноманітні операції на Запорізькому та Донецьких напрямках.

Зауважу, що тренерування проводимо систематично, раз у декілька тижнів з метою зібрати кошти та популяризувати фізичне виховання серед молоді”, – резюмував волонтер Сергій Тимчук.