Волинь Новини

Ірина Чебелюк зустрілась з представниками проєкту «Польський сервіс відбудови України»

Заступник Луцького міського голови Ірина Чебелюк зустрілась з представниками «Польського сервісу відбудови України»: директором центру стратегічних досліджень Варшавського інституту підприємницва Адамом Еберхардтом, виконавчим директором компанії АТ «Польський холдинг нерухомості» Марчіном Мазуреком, директором офісу Варшавського інституту підприємництва у Києві Юзефом Лангом та координатором проєкту Вікторією Гомонець.

Даний проєкт фінансується урядом Польщі. Нещодавно “Польський сервіс відбудови України” відкрив офіс у Луцьку та розпочинає активну роботу. Загалом до проєкту вже залучено вісім областей Центру та Заходу України.

З назви стає зрозуміло, що проєкт направлений на відбудову та модернізацію України, шляхом економічного розвитку, а його координатори налагоджують зв’язки між українським та польським бізнесом. Останні, за словами присутніх, зацікавлені інвестувати в нашу країну.

Ірина Чебелюк подякувала іноземним гостям за візит до Луцька та розповіла, що Луцька громада вже реалізувала чимало цікавих проєктів. “Ми маємо прекрасну грантову історію та гарні виконавці програм. Ми зацікавлені, щоб бізнес йшов до нас та інвестував тут свої кошти. З початком повномасштабного вторгнення, ми створили центр релокації бізнесу і завжди готові до співпраці”, – зазначила вона.

Сторони також обговорили інструменти для сприяння розвитку співробітництва між польським бізнесом та бізнесом нашої громади.