Волинь Новини

У Горохові відбудеться громадське обговорення

Горохівська міська рада оголошує громадське обговорення врахування громадських інтересів щодо розроблення містобудівної документації «Детальний план території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки (для ведення особистого селянського господарства), для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за межами населеного пункту села Пірванче Луцького району, Волинської області».

Про це повідомили на сайті Горохівської громади, передає Район. Горохів.

Замовник – Горохівська міська рада.

Виконавець – ФОП Метельський А.М.

Підстави розроблення – рішення Горохівської міської ради від 23.02.2023 № 29-39/2023 «Про надання дозволу на розробку детального плану території на земельну ділянку за межами населеного пункту села Пірванче».

Місце ознайомлення  з проєктом містобудівної документації – 45701, Волинська область, Луцький район, Горохів, вулиця Шевченка, 14

Порядок і час ознайомлення – понеділок-п’ятниця з 08:00 до 17:00, обідня перерва з 13:00 – 13:45. Телефон для довідок.  2-18-41

Пропозиції (зауваження) – відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції (зауваження) подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом до Горохівської міської ради й повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог чинного законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Проведення громадських слухань – 21 липня о 10:00 у Горохові по вулиці Михайла Грушевського, 33 (район мийки самообслуговування).

Дане повідомлення є підставою для подання пропозицій та зауважень щодо детального плану території на земельну ділянку орієнтовною площею 0,15 га, кадастровий номер 0720886100:00:001:0526, яка розташована за межами населеного пункту с. Пірванче Луцького району Волинської області.

Зі схематичними матеріалами можна ознайомитися за посиланням.