Важливо Волинь Новини

Юрій Погуляйко зустрівся з представниками соціально відповідального бізнесу Волині. Фото

Вони не лише відновили роботу і підтримують економіку України, а й допомагають нашим воїнам та піклуються про переселенців. Це волинський бізнес, який відмовляється від частини прибутку заради перемоги, створюють робочі місця та підтримують інших під час війни.

Кожен із цих бізнесів має власну історію, яка після повномасштабного вторгнення розділилася на «до» і «після». А ще вони практично не афішують свою благодійність.

Днями голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко разом із керівниками військових формувань області взяв участь у зустрічі донорів та співзасновників благодійного фонду «Волинь-2014» – організацією, яка допомагає армії з перших днів повномасштабного вторгнення. Тоді вони разом вирішили, що фонд допоможе швидко реагувати на виклики і проблеми, які поставали перед Волинню та військовими.

Упродовж року ці люди допомагали необхідними ресурсами для боротьби з російською агресією на сході України, а також надавали допомогу тим, хто потерпів від наслідків війни.

Слід зауважити, що діяльність фонду забезпечується за рахунок соціально відповідального бізнесу Волині.

Тож користуючись нагодою Юрій Погуляйко, разом із військовими подякували за цю роботу та обговорили завдання, які необхідно вирішити найближчим часом.

Отож, подяками голови Волинської обласної державної адміністрації нагороджені:

– Андріанов Олександр Сергійович – власник приватного підприємства АФ “Камаз-Агро”
– Галькевич Ярослав Миколайович – голова Спостережної ради приватного акціонерного товариства “Гнідавський цукровий завод”
– Мельникович Володимир Антонович – житель м. Луцьк
– Мерченко Олег Володимирович – засновник товариства з обмеженою віддповідальність “Клевер Сторс”
– Смітюх Іван Євдокимович – засновник сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю імені Лесі Українки Ковельського району.