Волинь Новини

Як у Володимирському ТМО будують нове приймальне відділення за 27 мільйонів гривень. Фото

У Володимирському ТМО  з грудня минулого року тривають роботи із будівництва нового приймального відділення.

Так, голова Володимирської громади Ігор Пальонка здійснив черговий візит до медичного закладу, аби разом із заступником Андрієм Гудимом та генеральною директоркою ТМО Тетяною Ващук оглянути хід виконання робіт із будівництва нового приймального відділення, йдеться на сторінці голови громади у фейсбуці.

За його словами, будівельні роботи підрядна організація виконує з грудня минулого року і всього за три місяці було зведено прибудову, яка наразі уже із накриттям, а також активно тривають внутрішні роботи. Окрім цього облаштовують приміщення під ангіографічний блок.

 

Зважаючи на досить високі темпи, якими просувається будівництво, можна сподіватися, що об’єкт буде готовий та зданий в експлуатацію восени цього року, зазначає Ігор Пальонка.

Нагадаємо, що у приймальному відділенні, яке займатиме площу понад дві тисячі метрів квадратних, буде розміщено ургентні кімнати огляду, діагностичний та ангіографічний блоки, експрес-операційні та лабораторії.

Загальна вартість об’єкта – близько 27 мільйонів гривень, які виділяють із місцевого бюджету. Будівництво відділення екстреної медичної допомоги включає добудову для розширення площ лікувальної установи, добудову під накриттям для заїзду автомобілів ШМД та внутрішні ремонтні роботи.