Важливо Волинь Новини

“Змужнілий титан у душі”, – колектив ліцею про загиблого волинського воїна

Як відомо, безжальна війна з російськими окупантами, в результаті якого постраждала велика кількість людей, прокотилися жалем. Адже Волинь втратила ще одного свого Сина – Віталія. 

Відтак, колектив Річицького ліцею Забродівської сільської ради вирішив написати на його честь зворушливий пост у соцмережі Facebook.

 

“Кілька досвідків поспіль озивається Рокитяне (так звуть маленьке болітце край села Річиця) щемливим криком журавлиним. І от не повір, що “крикнув криком журавлиним і ангелом злетів у вись” наш тендітний, щирий хлопчина Віталик. Саме таким пам’ятаємо його у школі, наймолодший у сім’ї, найменший у класі, але змужнілий титан у душі.

Не пестила його доля – рано пішов у засвіти тато, згодом і мама, залишивши сиротами 4 дітей, а серед них і наймолодшого Віталика. Почав гартувати свій сталевий дух у військовому ліцеї, далі академія, далі війна, яка питання не ставила, бо відповідь була готова “На захист України”.
Рік – найгарячіші точки. Харків… Поранення…. Шпиталь…Знову фронт… Донбас….Бахмут….і рясніють чорними рядками соцмережі… „У бою з окупантами під Бахмутом загинув легендарний танковий екіпаж 93-ї бригади “Холодний Яр”: командир Віталій Кобець, водій-механік Андрій Мельник, навідник Сергій Леонтьєв…“ Наш щирий хлопчина Кобець Віталик 💔
Біль… Сум… Відчай… наш Герой пішов у засвіти поповнив лави небесного війська….

…Спочивай з миром, наш хлопчику. Ти назавжди в наших серцях. Герої не вмирають… вони просто ідуть в інший вимір життя….”, – йдеться у дописі.