Волинь Новини

Військовий зустрівся зі школяркою з Луцька, яка намалювала врятованого ним кота

Боєць 14-ої окремої механізованої бригади Валерій Нагорний зустрівся з семирічною лучанкою Уляною Могилевською, яка створила малюнок-оберіг із зображенням кота з синьо-жовтими очима у військовому спорядженні.

Як розповіли на сайті Луцької районної ради, про те, що військовий прихистив на передовій такого ж кота, як на її творчій роботі, школярка не знала та створила малюнок на власний розсуд.

"Фронтик" з різними очима: військовий зустрівся зі школяркою з Луцька, яка намалювала врятованого ним кота
Школярка Уляна Могилевська. Фото: Луцька районна рада

Малюнок-оберіг із котом військовослужбовець забрав особисто в Центрі позашкільної освіти, де навчається юна лучанка, а також поспілкувався з іншими вихованцями. З його слів, дитячі роботи носить із собою постійно, а нині до колекції додався малюнок юної лучанки.

Кота боєць знайшов і прихистив неподалік Куп’янська Харківської області. Згодом волинянин підшукав для тварини родину, яка живе на Харківщині. Його назвали Фронтиком.

Що відомо

  • Військовослужбовці 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого врятували та прихистили кота породи сфінкс. Породистого кота бійці знайшли на деокупованих територіях Харківщини. Тварина поневірялася лісом була худою та наляканою. Його забрала собі спецкор інформагенції Міноборони Оксана Іванець.