Важливо Волинь Новини

“Вчитель він був найкращим, без перебільшень” : колеги про загиблого воїна з Волині написали зворушливий пост

Як відомо, безжальна війна з російськими окупантами, в результаті якого постраждала велика кількість людей, прокотилися жалем. Адже Волинь втратила ще одного свого Сина –Олещука Андрія.

Відтак, на сторінці Відділу освіти та культури Дубівської громади колеги вирішили написати на його честь зворушливий пост у соцмережі Facebook.

“Увесь цей тиждень ми жили вірою і надією, що він знайдеться, навіть якщо у полоні чи з важкими пораненнями в лікарні, але живий, живий, живий…. та у смерті були свої плани …

На превеликий жаль, звістка прийшла дуже сумна….

Олещук Андрій Володимирович, вчитель фізики Дубівського ліцею, героїчно загинув в боях за Бахмут. Він боронив рідну Україну ще з 2017, виконуючи свій військовий обов’язок у зоні АТО, а 1 березня 2022 року був призваний на захист Батьківщини і її територіальної цілісності та, на жаль, не дожив до Перемоги…

Це велика втрата для усієї педагогічної родини та, зрештою, і усієї Дубівської громади, адже не будучи місцевим жителем, його знали і поважали усі. Як колега – вчитель він був найкращим, без перебільшень! Розумний, ерудований, щирий та людяний, працьовитий та добрий, світлий і справедливий. З 2014 року Андрій Володимирович працював вчителем фізики Дубівського ліцею, але навчально – виховним процесом не обмежувалась його діяльність у школі, бо він допомагав у всьому: чи то господарські справи, чи комп’ютерні технології, чи мудрі поради і правильні рішення – він вмів і робив усе.
А як його любили діти….
Направду, якщо запитати, то кожен скаже, що Андрій Володимирович був чудовим і найкращим вчителем, адже такий важкий предмет, як фізика, ставав цікавим і зрозумілим багатьом та не менш, школярі полюбляли і відвідували, започаткований ним, гурток «Робототехніка».
Сумно, сумно нам сьогодні усім…

Глибокі співчуття рідним і близьким загиблого Захисника! Світла пам’ять, безмежна шана нашому Герою!”, – йдеться у дописі.