Важливо Волинь Новини

Магістри ВНУ отримали дипломи. Фото

936 випускників Волинського національного університету імені Лесі Українки отримали дипломи магістрів. Урочистості відбулися 28-го грудня. Привітати винуватців дійства прийшли Лесині люди на чолі з ректором Анатолієм Цьосем, заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук, заступник Луцького міського голови Ірина Чебелюк, батьки, рідні та друзі випускників.

магістримагістримагістри

У вітальному слові очільник Університету Анатолій Цьось побажав новоспеченим магістрам родинного затишку, тепла, довіри, взаємодопомоги, реалізації потенціалу й усіляких здобутків у професійній діяльності. «На ваш випуск припало багато випробувань: коронавірус, війна, але ми робили все, щоб ви отримали гарну освіту. Я переконаний, що ви маєте ті знання й уміння, які будуть корисні вам і нашій Батьківщині. Надзвичайно важливо, щоб ми не були байдужими, а активно сприяли і наближали нашу перемогу», – сказав ректор.

магістримагістримагістри

Заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук теж привітав магістрів від імені голови облради й усього депутатського корпусу і побажав, щоб здобутий диплом приніс кожному хорошу роботу, матеріальне задоволення і користь Батьківщині. «Радий вітати магістрів нашого головного закладу вищої освіти на Волині. Надзвичайно приємно вітати вас, незважаючи на складний час у країні. Хай той шлях, який ви пройшли до диплома, буде недаремним і ваша освіта приносить матеріальне та моральне задоволення, користь Україні. Ви майбутнє нашої держави і саме вам творити велику, заможну й успішну країну», – сказав Юрій Поліщук.

магістримагістримагістри

Заступник міського голови Ірина Чебелюк побажала випускникам реалізації в житті та світлого майбутнього. «На долю наших дітей випав особливий період. Починалося все з ковіду, але, як виявилося, це не найскладніше, що нас чекало. Утім, ми маємо пережити всі випробування. Упевнена, що зможемо перемогти цю нечисть. Війна торкнулася багатьох, однак нам треба продовжувати жити», – резюмувала Ірина Чебелюк.

магістримагістри

Зрештою, випускники кожного факультету й інститутів почергово виходили на сцену й отримували дипломи з рук ректора, почесних гостей і деканів. Гості свята вітали винуватців дійства оплесками, на їхню честь лунали пісні від творчих колективів.

Відділ інформаційної політики