Волинь Новини

Зійшлося усе село: на Волині в останню дорогу провели загиблого воїна Петра Дем’яника

У четвер, 20 жовтня, у селі Осівці Камінь-Каширського району на Волині в останню дорогу провели загиблого Захисника України Петра Андрійовича Дем’яника.

Про це повідомили на сайті Волинської єпархії УПЦ.

«Чин похорону у місцевому храмі очолив благочиний округи протоієрей Богдан Андрійчук у співслужінні настоятеля храму протоієрея Сергія Приходька та духовенства єпархії. Поховали загиблого Героя України на місцевому кладовищі», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, про смерть 45-річного Петра Дем’яника повідомили 18 жовтня, тіло із загиблим Героєм навколішки зустріли у Камінь-Каширському.

Зійшлося усе село: на Волині в останню дорогу провели загиблого воїна Петра Дем’яникаЗійшлося усе село: на Волині в останню дорогу провели загиблого воїна Петра Дем’яникаЗійшлося усе село: на Волині в останню дорогу провели загиблого воїна Петра Дем’яникаЗійшлося усе село: на Волині в останню дорогу провели загиблого воїна Петра Дем’яникаЗійшлося усе село: на Волині в останню дорогу провели загиблого воїна Петра Дем’яникаЗійшлося усе село: на Волині в останню дорогу провели загиблого воїна Петра Дем’яникаЗійшлося усе село: на Волині в останню дорогу провели загиблого воїна Петра Дем’яника