Волинь Новини

Кожен має працювати на своєму фронті, – Ірина Констанкевич

Ситуація із внутрішніми переселенцями, економічний розвиток області, заборона продажу алкоголю у час війни – про це і не тільки говорили в ефірі «Суспільного».
Зараз на Волині стає дедалі більше вимушено переселених осіб, їх кількість зростатиме.
Наразі область прийняла понад 30 тис внутрішніх переселенців. Проблем із забезпечення харчуванням та житлом немає, наявні 7 тис вільних місць для розташування.
Потрібно думати про створення робочих місць для вимушено переселених людей. Адже частина цих людей готові йти працювати. Бізнес має працювати. І підтримувати економічний фронт.
Підприємства вже переносять діяльність із зруйнованих росіянами територій на захід України. Саме час запускати економіку та відновлювати роботу.
🥂У час війни продаж алкоголю має бути заборонений. У цьому ми із виборцями 23 округу солідарні. Проти цього і голови громад.
Спиртні напої і зброя – несумісні. Це небезпечно та може нести важкі наслідки для життя військових, цивільного населення.
Легітимізація продажу алкоголю не є тим фактором, який допоможе посилити економічний розвиток нашої області та наповнить місцеві бюджети.