Волинь Новини

ВНУ співпрацюватиме з гімназією №4 імені Модеста Левицького

На факультеті міжнародних відносин декан Антоніна Шуляк і директор Луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького Олександр Мишковець провели робочу зустріч.

Угода про співробітництво підписана ректором Університету, професором Анатолієм Цьосем за сприяння Наталії Коцан – завідувача кафедри міжнародних відносин і регіональних студій.

Співпраця з Луцькою гімназією № 4 імені Модеста Левицького

Під час зустрічі обговорили такі напрями співпраці факультету зі школярами:

– запросили гімназистів, що вивчають китайську мову, на святкування китайського Нового року з дотриманням традицій і виготовленням оберега до свята, безпосереднім спілкуванням із носіями мови – іноземними студентами ВНУ імені Лесі Українки з Китаю та тими студентами факультету, які розпочали цього навчального року вивчати китайську (викладач Ольга Катрич). Захід організовує Школа китайської мови «Hong Long», з якою Університет підписав угоду про співробітництво (керівник Анна Добровольска);

Співпраця з Луцькою гімназією № 4 імені Модеста Левицького

– розповіли про весняну школу на факультеті міжнародних відносин, яка відбуватиметься учетверте в режимі онлайн (за дистанційного навчання) та в аудиторіях факультету. Учасники школи матимуть змогу підготуватися до основних предметів ЗНО, які потрібні для вступу на ФМВ, й прослухати окремі лекції з навчальних курсів. Початок роботи цьогорічної школи – 29 січня;

– спланували спільне проведення ювеналії у травні 2022 р. із різними формами активностей для студентів і школярів: навчальні заняття, практичні семінари, спортивні конкурси та змагання, спілкування з іноземними студентами й ознайомлення гімназистів із особливостями навчання в Університеті імені Лесі Українки.

Факультет міжнародних відносин