Волинь Новини

У ВНУ підписали договір про співпрацю

Волинський національний університет імені Лесі Українки співпрацюватиме з Головним управлінням Національної соціальної сервісної служби у Волинській області.

Відповідний договір підписали очільники установ.

На зустрічі, крім ректора Університету Анатолія Цьося та начальника Головного управління Національної соціальної сервісної служби у Волинській області Світлани Мишковець, також були присутні декан факультету педагогічної освіти та соціальної роботи Володимир Антонюк, завідувач кафедри соціальної роботи та педагогіки вищої школи Світлана Чернета і доктор педагогічних наук, професор Анна Лякішева.

договір

Анатолій Цьось і Світлана Мишковець обговорили всі варіанти можливої взаємовигідної співпраці для очолюваних ними установ. Зокрема, Світлана Євтихіївна закцентувала увагу на залученні студентів Університету до роботи управління, проходження навчальної практики, здобуття досвіду на конкретних робочих прикладах. Начальник Головного управління Національної соціальної сервісної служби у Волинській області похвалила студентів ВНУ імені Лесі Українки, з якими довелося працювати, та підкреслила високий рівень підготовки, який вони здобули в закладі вищої освіти.

договір

Представники факультету педагогічної освіти та соціальної роботи і ректор підтримали ініціативу Світлани Мишковець й визнали, що спілкування студентів зі спеціалістами-практиками тільки підвищить якість освіти.

договірдоговірдоговір