У понад тонні м’яса, яке завезли до Луцька з Польщі, виявили сальмонелу.
Про це інформує Головне управління Держпродспоживслужби у Одеській області, зауважуючи, що м’ясо вже могло потрапити і у цю область.
“Згідно повідомлення системи швидкого реагування по харчових продуктах та кормах від 15.10.2021р (№2021.5575), яке надійшло на адресу Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області, інформуємо, що у курячому м’ясі з Польщі виявлено 𝗦𝗮𝗹𝗺𝗼𝗻𝗲𝗹𝗹𝗮 𝗘𝗻𝘁𝗲𝗿𝗶𝘁𝗶𝗱𝗶𝘀. Експортну партію м’яса у кількості 1600 кг виробника Cedrob S.A. (Цеханув) та з місцем зберігання в AMP Logistika (Плонськ) було надіслано в Україну Отримувач: приватне мале підприємство «Вінтер» (Луцьк)”, – йдеться у повідомленні.
Виявилося, що м’ясо прибуло на склад до Луцька майже два тижні тому.