Волинь Новини

Луцьк очікує на 25 мільйонів траншу: які дороги відремонтують

У Луцьку чекають на 25 мільйонів гривень державної субвенції на ремонт доріг, яку поки не вдалось отримати через бездіяльність бюджетної комісії обласної ради.

Про це під час засідання позачергової сесії Луцької міської ради розповів міський голова Ігор Поліщук, – пише ІА Волинські новини. 

Він зазначив, що, на превеликий жаль, бюджетна комісія Волинської облради не прийняла жодного рішення ні щодо Луцька, ні щодо інших населених пунктів, тому субвенції від держави у сумі 25 мільйонів місто поки що не має, хоча дуже на неї очікує.

«Ми очікуємо, що це відбудеться пізніше», – зазначив міський очільник.

Водночас він наголосив, що цього року Луцька міська рада виділила 60 мільйонів гривень на капітальний ремонт доріг.

«Окрім того ми отримали близько 36 мільйонів гривень державної субвенції, із яких частину коштів витратили на ремонт вулиць Ківерцівської та Дубнівської, а також перехрестя вулиці Чорновола з проспектом Соборності. Якщо отримаємо наступний транш у сумі 25 мільйонів, то частину його витратимо на ремонт проспекту Соборності, а іншу частину – знову на ремонт вулиці Дубнівської», – проінформував мер.

Ігор Поліщук зауважив, що натомість кошти з міського бюджету переважно спрямовані на ремонт проспекту Волі, вулиці Івана Богуна в селі Прилуцькому та капітальний ремонт частини вулиці Кривий Вал.

Вікторія СЕМЕНЮК

Leave a Comment