Волинь Новини

На браконьєрстві у Володимир-Волинському районі затримали директора шахти «Бужанська», – голова профспілки

По гарячих слідах за підозрою у браконьєрстві спіймали керівника шахти «Бужанська» Олександра Онопрієнка.

Про це повідомляє на своїй сторінці у фейсбуці Михайло Волинець – народний депутат, голова Конфедерації Вільних профспілок України Незалежної профспілки гірників України.

Нагадаємо, вночі, 5-го серпня, патруль відділу прикордонної служби «Амбуків», що дислокується в Устилузькій громаді Володимир-Волинського району виявили неподалік від українсько-польського кордону чоловіка, можливо, причетного до незаконного полювання.

Прикордонники виявили застреленого оленя – труп тварини, занесеної до Червоної книги України. За попередньою інформацією, самиця вигодовувала оленят.

“Тримаємо цю справу на контролі та сподіваємось на об’єктивне розслідування. Тим більше, що репутація пана Онопрієнка біжить попереду нього та на Волині кажуть, що і до людей, працівників людським, добрим ставленням він не відрізняється. Та й за вирішенням нагальних проблем шахтарів «Бужанської» Олександр Васильович не помічений. Зарплатний борг перед працівниками шахти тягнеться з 2018 року та перевищує 20 млн грн”, – пише Волинець.

Leave a Comment