Волинь Новини

Волинянин поглумився над українським прапором: що зроблять із вандалом

Волинській області правоохоронці почали розслідування кримінальної справи, пов’язаної з наругою над прапором України. Як виявилося, 19-річний п’яний хлопець розламав флагшток і порвав полотнище прапора.

Про це повідомили в НПУ Волинської області в середу, 14 липня. Інцидент був зафіксований на залізничній станції “Горохів” в селищі Мар’янівка. Відзначається, що агресивний молодий чоловік не тільки порвав прапор, але і топтався по ньому. Крім того, відомо, що він був п’яний, пише ІА ASPI News.

Наруга над національним символом сталася вночі 3 липня. У діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 338 (наруга над державними символами) Кримінального кодексу України. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

На даний час слідство з’ясовує всі обставини правопорушення та встановлює свідків події. За скоєний злочин правопорушнику загрожує штраф від 17 до 68 тисяч гривень або арешт на строк до шести місяців, або до трьох років позбавлення волі.

Leave a Comment